Vesti iz ostalih sportova

Đorđe Vučinić: Idemo korak po korak, biće teško protiv Crne Gore

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.02.2024 16:30
Vaterpolista Srbije Đorđe Vučinić MN Press
Vaterpolista Srbije Đorđe Vučinić

Vaterpolista Srbije Đorđe Vučinić izjavio je danas u Dohi da je na duelu sa Japanom presudilo iskustvo i individualni kvalitet njegovog tima i dodao da očekuje težak meč protiv Crne Gore.

Vaterpolisti Srbije su ranije danas savladali selekciju Japana rezultatom 17:10 u meču prvog kola grupe C na Svetskom prvenstvu u Dohi.

"Utakmica je bila fizički i psihički vrlo iscrpljujuća. Protiv Japana ne smeš da se opustiš. Bili su u vođstvu jedan period, ali su posle presudili naše iskustvo i individualni kvalitet", rekao je Vučinić, prenosi zvanični sajt VSS.

Vaterpolisti Srbije će u sredu u drugom kolu grupe C igrati protiv Crne Gore. "Bitnu pobedu zaboravljamo, jer stižu teži mečevi. Idemo korak po korak, sada su nam samo Crnogorci u glavi. Znamo da će da bude teško", dodao je Vučinić.

Srpski vaterpolista Petar Jakšić je izjavio da Japanci imaju "čudan stil igre". "Dve četvrtine je bilo malo teže, posle kada smo probili sve je došlo na svoje. Spremali smo se za Crnu Goru i SAD, ako ispoštujemo dogovor sve će da bude dobro", rekao je Jakšić.