Vesti iz odbojke

Znamo ga veoma dobro, kao i on nas: Aleksandar Atanasijević pred duel sa Poljskom i bivšim selektorom Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2023 17:15
Znamo ga veoma dobro, kao i on nas: Aleksandar Atanasijević pred duel sa Poljskom i bivšim selektorom Srbije MN Press

Četvrtfinalni duel Srbije i Poljske u četvrtfinalu šampionata Evrope (12. septembar, 18.00. TV Arena sport 1) biće zanimljiv i specifičan duel, zbog bliskih veza naših odbojkaša i protivnikovog selektora Nikole Grbića.

Imajući u vidu to da jedan od naših najboljih odbojkaša sveta svih vremena u dušu poznaje izabranike svog kolege Igora Kolakovića. 

"Pet godina nam je bio selektor, odličan je trener. Znamo ga veoma dobro, kao i on nas", podvukao je srpski reprezentativac Aleksandar Atanasijević. 

Poljaci bi bili jedan od kandidata za titulu na ovom takmičenju i da nemaju sreće da ih predvodi klupski prvak Starog kontinenta u kategoriji trenera, a sa njim imaju još veću težinu i jaču ambiciju. 

"Čeka nas jedan od najtežih rivala na turniru. Ipak, želimo da odigramo isti meč kao u osmini finala. Imaju mnogo sjajnih igrača, imaju veliki kvalitet na svojoj strani, ali mi smo u prošlosti dokazali da uvek možemo svakog da pobedimo. Moramo da odigramo najbolji mogući meč da bismo imali šansu za trijumf", zna srpski korektor. 

Evropsko prvenstvo, četvrtfinale

11. septembar

Slovenija - Ukrajina 16.30 (TV Arena 3 Premium)
Francuska - Rumunija 20.00 (TV Arena sport 2)

12. septembar

Srbija - Poljska 18.00 (TV Arena sport 1)
Italija - Holandija 20.00 (TV Arena sport 3)