Vesti iz NFL

Arenin karavan u Novom Sadu: Zaljubiš se u NFL na prvi pogled

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2023 08:32
Arenin karavan u Novom Sadu: Zaljubiš se u NFL na prvi pogled TV Arena sport/ Screenshot

Bliži se start nove sezone NFL lige koju će ekskluzivno na svojim kanalima prenositi TV Arena sport, a dok 7. septembra ne poleti lopta na terenima američkog fudbala, naša Kompanija je nastavila da približava ovaj sport stanovnicima Srbije.

Arenin karavan je ponovo bio u Novom Sadu. U druženju sa Novosađanima i približavanju ovog sporta pomogli su nam kao i ranije igrači "Wild dogsa". Ljubav prema ovoj planetarno popularnoj igri rodi se na prvi pogled.

"Prvo je počelo promocijom u sedmom razredu osnovne škole kada je tim iz Kraljeva došao i promovisao NFL. Moj tadašnji najbolji drug je krenuo da igra, a drugari povlače jedni druge. Zaljubio sam se na prvi pogled i sve ostalo je istorija", otkrio nam je Lazar Lazić, igrač "Wild dogsa".

Srbija je sportska nacija, nije lako NFL-u pridobiti naklonost, pre svega roditelja, jer je deci malo potrebno da ga zavole. Zato i apel igrača "Wild dogsa".

"Apelovao bih na roditelje da upišu decu na ovaj sport, s obzirom na to da roditelji imaju dosta stereotipa prema NFL-u. Da je to grub sport, ali u stvarnosti nije. Ovo je skroz dobar način da se ljudi upoznaju na pravi način sa NFL-om".