Vesti iz NFL

Arenin karavan u Somboru: Grad Nikole Jokića voli NFL

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 12:40
Arenin karavan u Somboru: Grad Nikole Jokića voli NFL TV Arena sport

Arenin karavan je nastavio sa svojom turnejom po Vojvodini, pa je nakon Novog Sada gostovao u Somboru gde su građani mogli da uživaju u promociji NFL-a.

Kako je tema ovogodišnjeg Areninog karavana upravo NFL liga koja počinje 7. septembra i koju će gledaoci moći da prate na kanalima naše televizije, igrač novosadskog tima "Wild Dogs", Đorđe Mitrović, je istakao da pomenuti sport prati već preko 20 godina i da će narednu sezonu pratiti sa još većim zadovoljstvom:

"Vi možete mnogo da pomognete, imate tu moć jer ste jedan od najgledanijih medija u Srbiji. Zahvaljujući vašim prenosima američkog fudbala, a nadamo se i nekim reportažama i spotovima iz domaće lige i utakmica naše reprezentacije, itekako ćete pomoći popularizaciji ovog sporta kod nas. Naša reprezentacija je imala velike uspehe i nadamo se će uspeti da se kvalifikuje u najjače grupe svetskih timova", rekao je Mitrović.

TV Arena sport je svojom akcijom uz prigodne goste na svoj način doprinela popularizaciji NFL lige koja startuje 7. septembra uz direktne prenose na kanalima naše televizije.