Vesti iz NFL

Arenin karavan na severu Bačke: Subotica voli NFL i nestrpljivo čeka 7. septembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 12:10
Arenin karavan na severu Bačke: Subotica voli NFL i nestrpljivo čeka 7. septembar TV Arena sport/ Screenshot

Posle Novog Sada i Sombora, Arenin karavan stigao je na krajnji sever Srbije u Suboticu. Građani drugog po veličini grada u Vojvodini mogli su da uživaju u promociji NFL-a.

Najjača liga američkog fudbala vraća se na kanale TV Arena sport 7. septembra, a promociji na severu Bačke prisustvovali su fudbaler i kapiten Spartaka Dejan Kerkez i bivši igrač Crvene Zvezde Đorđe Tutorić.

U njihovim domovima svakodnevno se prati program TV Arena sport.

"Košarka je sport koji me pored fudbala zanima najviše, kao i tenis zbog Novaka Đokovića. Žao mi je što zbog termina nisam u prilici češće da gledam NBA. Zbog vremenske razlike sa SAD termini nisu baš odgovarajući za profesionalne sportiste, ali svakako da pratim šta rade Nikola Jokića i ostali naši igrači u NBA", rekao je kapiten "golubova".

U porodici Tutorić izuzetno su zadovoljni sadržajem koji im pruža TV Atena sport.

"S obzirom na to da imam troje dece, ćerku i dva sina… Sinovi su krenuli mojim stopama, polako ulaze u fudbalske vode. TV Arena sport je u našoj porodici je omiljena televizija, gleda se svakodnevno. S obzirom na to da od petka do ponedeljka non-stop ima fudbala, još sada kada krene Liga šampiona, mislim da će ženski deo porodice biti u velikom problemu", rekao je Tutorić.

TV Arena sport je svojom akcijom uz prigodne goste na svoj način doprinela popularizaciji NFL lige koja startuje 7. septembra uz direktne prenose na kanalima naše televizije.