Vesti iz NFL

Saleh: Nikad se ne bih kladio protiv Rodžersa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2023 21:45
Saleh: Nikad se ne bih kladio protiv Rodžersa AP Photo/Kamil Krzaczynski

Njujork Džetsi su prethodnog vikenda pobedili Filadelfija Iglse(20:14)  što im je donelo skor 3-3 nakon šest nedelja u ovoj NFL sezoni. Da nije došlo do povrede Erona Rodžersa, euforija bi bila na vrhuncu u "Velikoj jabuci".

Ipak, reči glavnog trenera Džetsa Roberta Saleha mogu da oraspolože sve navijače ove franšize.

"Trenirao sam Šermana koji se oporavljao od povrede Ahilove tetive. Imam prijatelje koji su se takođe oporavljali. I svi oni se slažu da je to što on radi nestvarno. On već sada hoda. Ne bih se kladio protiv njega. On ima veliku veru i manifestuje je na svakom koraku. On gura sebe da se vrati brže nego što se pretpostavlja. Mislim da su sumnje u to njemu samo pogonsko gorivo. On se hrani time." izjavio je Saleh.

 

 

Rodžers je pred meč protiv Iglsa bio na terenu sa ekipom tokom zagrevanja gde je bacao loptu i hodao bez štaka iako je prošlo tek mesec dana od operacije tetive. Procene su i dalje da će se teško vratiti pre plej-ofa. Međutim, ako bi Džetsi uspeli da uđu u doigravanje, sigurno je da bi bili nezgodan protivnik za bilo koju ekipu. Pogotovo sa Eronom na poziciji kvoterbeka.