Najave i događaji

NFL se vraća na TV Arena sport: Evroliga velika želja Nebojše Žugića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.02.2023 11:35
NFL se vraća na TV Arena sport: Evroliga velika želja Nebojše Žugića TV Arena sport

TV Arena sport najbolji je i najgledaniji sportski kanal u ovom delu Evrope, a pored utakmica NBA lige, engleske Premijer lige, španske Primere, italijanske Serije A i mnogih drugih najvećih fudbalskih i liga iz drugih sportova, gledaoci će imati priliku da uživaju i u novim sadržajima.

Cilj Arena Channels Group je da i u 2023. godini svim gledaocima obezbedi najprestižniji sportski sadržaj i najkvalitetnije prenose, kako bi se dalje gradio brend društveno odgovorne kompanije koja promoviše sve dobre strane sporta, pravih vrednosti i zdravog načina života.

Generalni direktor Arene, Nebojša Žugić, gostovao je u emisiji "Jutro" na TV Prva povodom Svetskog prvenstva u MMA koje će se održati u Beogradu, gde je pomenuo i nove sportske sadržaje koji će se prikazivati na kanalima TV Arena sport:

"Dosta toga spremamo, mada smo dosta toga od sporta već i uzeli, tako da je malo toga ostalo što nemamo. Ono što sigurno sledi, to je da će se kod nas prenositi NFL, profesionalni američki fudbal i to je najvažnija stvar koju smo uzeli. A ono što meni ostaje kao želja, to je da probamo da Evroligu donesemo na naše kanale. Što se tiče ostalih sportova, uzeli smo sve što se može uzeti od onih najkvalitetnijih liga", rekao je Žugić.

Jasno je da Arenin medijski sistem iz godine u godinu sve više raste i gotovo da je nemoguće porediti kako on izgleda danas, a kako je izgledao pre samo nekoliko sezona.