Najave i događaji

Nagrada ga nije sprečila da ostane džentlmen: Lep gest direktora ACG, Nebojše Žugića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.11.2023 11:08
Nebojša Žugić i Nenad Borovčanin u prijateljskom razgovoru TV Arena sport
Nebojša Žugić i Nenad Borovčanin u prijateljskom razgovoru

Direktoru Arena Channels Group, Nebojši Žugiću uručena je Zlatna plaketa Bokserskog saveza Srbije za promociju i pomoć razvoja ovog sporta, ne samo u Srbiji već i u regionu.

Ovo priznanje prvom čoveku najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope uručio je predsednik BSS, Nenad Borovčanin kao zahvalnost svemu onome što TV Arena sport radi na popularizaciji plemenite veštine.

Prilikom dodele priznanja, direktor ACG, Nebojša Žugić je pokazao i koliki je džentlmen kada je nakon izlaska iz ringa džentlmenski podigao konopce kako bi devojka u srpskoj narodnoj nošnji, koja je zajedno sa Nenadom Borovčaninom, generalnim sekretarom Vlade Republike Srbije, Novakom Nedićem i njim bila u ringu, mogla da izađe.

Sve se dogodilo u Šapcu, gde je Nebojša Žugić prisustvovao tradicionalnoj bokserskoj reviji "Zlatna čivija", koja je bila prenošena na kanalu TV Arena fight.

"Boks je sam po sebi veoma televizičan i u tom nekom smislu ćemo zaista imati prilike da uživamo u odličnim okršajima. Evropsko prvenstvo u Beogradu biće šlag na tortu! Posle uspešno organizovanog Svetskog prvenstva u boksu, kao i Svetskih prvenstava u rvanju, zatim MMA i još nekih drugih Evropskih prvenstava, ovo Evropsko prvenstvo ima zaista poseban značaj. Srbija će naravno kao i uvek biti sjajan domaćin. Nema razloga da i ovaj put ne priredimo veliki spektakl, kao što uvek uradimo. I s punim pravom mislim da se i na tom šampionatu nadamo medaljama. Biće tu sjajnih boraca i sjajnih borbi. Rano je možda pričati o broju zemalja koje će učestovati, ali siguran sam da će to biti jedan veliki praznik boksa", poručio je Žugić prilikom posete "Zlatnoj čiviji" u Šapcu.