Vesti iz košarke

Jam Madar o igrama za reprezentaciju Izraela: Želim da uradim nešto veliko za svoju zemlju

komentari (0)

Izvor: Tanjug

12.08.2023 08:33
Jam Madar o igrama za reprezentaciju Izraela: Želim da uradim nešto veliko za svoju zemlju MN Press

Izraelski košarkaš i bivši igrač Partizana, Jam Madar izjavio je da je srećan što ima priliku da sa nacionalnom selekcijom uradi nešto veliko.

Izrael očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre koje počinju u subotu, a prvi rival će mu biti selekcija Severne Makedonije, a u grupi A se još nalaze Estonija i Češka.

"Mi smo dobar tim, ali ćemo morati da odigramo maksimalno što umemo kako bismo savladali narednog protivnika. Srećan sam što imam priliku da uradim nešto veliko za svoju zemlju. Ovde ima mnogo talentovanih momaka koji žele da ispune zacrtani cilj", istakao je Madar za portal "Basketball sphere".

Donedavni prvotmac cno-belih sa kojima je osvojio AdmiralBet Aba ligu i odakle je prešao u Fenerbahče naglasio je da ne gleda na kraj turnira, već isključivo na prvu sledeću utakmicu.

"Odradili smo dobre pripreme, svi znamo koji je cilj i zbog čega smo ovde. Daćemo sve od sebe kako bismo ostvarili najbolji mogući rezultat. Idemo korak po korak, tako da je naš fokus usmeren na Severnu Makedoniju. Još jednom ćemo pogledati neke snimke i verujem da ćemo biti potpuno spremni za taj duel", poručio je Madar.