Vesti iz košarke

Bajern zbog Lučića "pecnuo" navijače Partizana: Oglasili se i na srpskom - izvinite ako ste se ponadali

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2023 20:55
Bajern zbog Lučića "pecnuo" navijače Partizana: Oglasili se i na srpskom - izvinite ako ste se ponadali MN Press

Uzalud su se navijači Partizana ponadali povratku svog nekadašnjeg kapitena. Naime, posle objave Bajerna iz Minhena u kom su se zahvalili Vladimiru Lučiću na sve što je uradio za njihov tim tokom protkih sedam sezona, mnogi fanovi srpskog tima ponadali su se da će ponovo videti svog miljenika u Humskoj ovog leta, ali je brže bolje stigao demant od Bavaraca!

I to na srpskom jeziku...

"Svim navijačima Partizana koji ne govore nemački: Ne ispraćamo Luču, sećamo se dana kada smo ga ganuli. Izvinite, ako ste se ponadali", napisano je na tviter nalogu Bajerna.
 

Navijači Partizana pomislili su da je ovim tvitom raskinuta saradnja sa Lučićem, pa su se rodile nade da bi možda mogao da se vrati u Partizan, ali je na njhovu žalost, to bila samo misinformacija. 

Vladimir Lučić igrao je za Partizan od 2008. do 2013. godine. Sa crno-belima je pet puta bio prvak Srbije, dok je ABA ligu i Kup Srbije osvajao po četiri puta. Nakon petogodišnjeg mandata u Humskoj otišao je u Valensiju, gde je proveo naredne tri sezone, a dres Bajerna obukao je 2016.