Vesti iz košarke

Emotivna poruka Matijasa Lesora: Nosiću drugi dres, ali ću zauvek ostati "grobar"!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.06.2023 12:50
Emotivna poruka Matijasa Lesora: Nosiću drugi dres, ali ću zauvek ostati "grobar"! MN Press

Doskorašnji igrač Partizana i jedan od najzaslužnijih za osvajanje regionalnog prvenstva, ali i veliki uspeh u Evroligi, gde se čak našao i u idealnoj petorci, Matijas Lesor, je na svom instagram profilu ostavio oproštajnu poruku navijačima crno-belih.

Naime, on je neposredno nakon finala ABA lige napustio Partizan kako bi potpisao za grčki Panatinaikos. Ipak, kako i sam kaže, iako će nositi drugi dres, zauvek će ostati veran crno-belima:

 

 

"Ja nisam igrao za Partizan godinu i po dana, već sam živeo Partizan! Hvala ti, Partizane što si verovao u mene i što si mi dao priliku. Nedostajaće mi moji saigrači i članovi stafa, učinili ste ovu sezonu veoma specijalnom i pamtiću je do kraja života", napisao je Lesor, pa dodao:

"Grobari zauvek ćete biti u mom srcu, hvala vam što ste me prihvatili i uzvratili moju ljubav, što ste mi promenili život. Mogao bih celu nać da vam se zahvaljujem na svemu što ste učinili za mene. Nosiću drugi dres naredne sezone, ali sam zauvek grobar. Hvala ti za sve, porodica!", podvukao je Lesor.