Vesti iz košarke

Dejan Radonjić preuzima Budućnost? Nešto se "krčka" u Podgorici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.06.2023 21:09
Dejan Radonjić preuzima Budućnost? Nešto se "krčka" u Podgorici MN Press

Informacija lansirana na Radio-televiziji Crne Gore nije zvanična, ali izvor iste tvrdi da su velike šanse da trofejni stručnjak Dejan Radonjić, posle razlaza sa Panatinaikosom, preuzme košarkašku ekipu Budućnosti iz Podgorice. 

Klub je krajem prošle sezone otpustio Vladimira Jovanovića, a sada se kao glavni kandidat za naslednika srpskog trenera, odnosno vršioca dužnosti šefa struke Petra Mijovića, navodi njihov crnogorski kolega, koji je već čitavih osam godina predvodio Budućnost. 

Osnovni uslov je ispunjen, jer osvajač brojnih takmičenja sa Crvenom zvezdom zimus rastao sa grčkim velikanom, pa je slobodan u izboru nove sredine. Drugo, jednako važno pitanje je ima li petostruki osvajač AdmiralBet ABA lige želju da ponovo radi u rodnom gradu. 

Kao i da li Budućnost ima dovoljno novca da namiri njegove finansijske apetite i oformi jaku ekipu, po trenerskom ukusu vlasnika pet šampionskih kruna u regionalnom takmičenju, u vreme dok je vodio Zvezdu. Novinari RTV Crna Gora imaju saznanja da je sklapanje posla moguće.