Vesti iz košarke

Obradović "krade" Milutinova Olimpijakosu: Monako nudi Srbinu čak 2.5 miliona evra po sezoni!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 18:21
Obradović "krade" Milutinova Olimpijakosu: Monako nudi Srbinu čak 2.5 miliona evra po sezoni! MN Press

Košarkaš moskovskog CSKA i reprezentativac Srbije Nikola Milutinov dobio je jako primamljivu ponudu od Monaka, zbog koje bi mogao odustane od povratka u Grčku, prenose francuski mediji.

Iskusni centar, koji je pre nekoliko dana dogovorio sve uslove saradnje sa Olimpijakosom, prema kojim bi za tri godine u dresu grčkog kluba trebao da zaradi vrtoglavih 4.5 miliona evra, napustio je nedavno prestonicu Rusije i u potrazi je za novim angažmanom.

 

 

Spekulisalo se da se nalazi pred povratkom u Olimpijakos, ali prema navodima franuskih medija, u trku za bivšeg košarkaša Partizana se ozbiljno uključio i učesnik Fajnal-fora Evrolige, koji planira da ojača centarsku liniju, a izbor je pao na 212 centimetara visokog momka iz Novog Sada.

Srpski košarkaš je od čelnika Monaka navodno dobio ponudu od 2.5 miliona evra po sezoni, što je nezanemarljivo više od onoga koliko su spremni Pirejci da izdvoje. Pritom, u Kneževini bi imao priliku da sarađuje sa sugrađaninom Sašom Obradovićem, pa ostaje da se vidi koliko će taj faktor uticati na njegov izbor na kraju.