Vesti iz košarke

Olimpijakos šampion posle bruke i prekida u Atini: Navijači Panatinaikosa gađali flašama igrače i trenera "crveno-belih"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 23:07
Olimpijakos šampion posle bruke i prekida u Atini: Navijači Panatinaikosa gađali flašama igrače i trenera "crveno-belih" MN Press

Bruka i prekid četvrtog meča finalne serije košarkaškog plej-ofa Grčke, uz epilog - Olimpijakos je novi-stari šampion! Navijači Panatinaikosa su na 2:42 minuta pre kraja treće četvrtine, pri visokom vođstvu Olimpijakosa od 63:35 gađali flašicama vode igrače i stručni štab "crveno-belih" sa Pireja.

Reagovala je policija, došlo je do sukoba prilikom pokušaja da se isprazni OAKA arena, bilo je polomljenih stolica, čak su i vatrogasci morali da intervenišu. Grupa navijača "zelenih" pokušala je čak i da uđe u svlačionicu Olimpijakosa, prenosi grčka "Gazeta".

 

 

Zbog celokupne bezbednosne situacije, Olimpijakos nije želeo da se vrati na teren, pa je meč i definitivno bio prekinut. Olimpijakos je vodio u seriji 2:1, disciplinska i takmičarska komisija grčke lige odmah su označili domaćina kao inicijatora prekida pa je Olimpijakos osvojio 14. titulu za "zelenim stolom", uprkos tome što je sve zaslužio na terenu gde je večeras počistio "zelene" sa parketa jer su u trenutku prekida vodili sa 28 poena razlike.