Vesti iz košarke

Dubljević zabrinut: Ne znam da li igram poslednju godinu u Valensiji

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

26.05.2023 22:27
Dubljević zabrinut: Ne znam da li igram poslednju godinu u Valensiji MN Press

Legenda Valensija, Bojan Dubljević, govorio je za portal "EFE" i istakao da nije siguran da li če i u budućnosti braniti boje tog tima.

On za "slepe miševe" igra već 11 godina, činilo se da će tu i završiti karijeru, ali kako ističe, situacija nije prijatna.

"Tačno je da je to malo čudno i situacija nije prijatna. I dalje imam ugovor ovde i sve dok je na snazi ne želim da mislim o budućnosti, o tome šta može biti za nekoliko nedelja. Želim da dam sve od sebe i zaista ne znam da li igram poslednju sezonu ovde ili ne. Ali daću sve od sebe do poslednjeg dana ugovora", poručio je 31-godišnji centar.

Dodao je i da je voljan da ostane u Španiji, ali da želi potvrdu i sa druge strane.

"Rekao sam već mnogo puta da želim da ostanem ovde i da ovde završim karijeru, i to se nije promenilo. To je moj san, ali da bi se to ostvarilo potrebna je i druga strana. To je tema o kojoj bi trebalo kasnije da diskutujemo, sada nije vreme za to".

Valensija je poražena od Breogana u poslednjem kolu regularnog dela sezone ali je zadržala osmu poziciju jer je Barselona nadigrana Mursiju i tako spasila "slepe miševe"