Evroliga

Imali smo pomračenje u trećoj četvrtini: Obradović u neverici posle poraza od Olimpijakosa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.05.2023 20:12
Imali smo pomračenje u trećoj četvrtini: Obradović u neverici posle poraza od Olimpijakosa MN Press

Trener Monaka Saša Obradović sumirao je utiske posle poraza njegove ekipe od Olimpijaka na Fajnal-foru u Kaunasu. Grčki tim slavio je rezultatom 76:62, a ključnu prednost izabranici Jorgosa Barcokasa napravili su u trećoj četvrtini, koju su dobili sa 27:2. 

"Prvo moramo da čestitamo Olimpijakosu na neverovatnoj trećoj četvrtini. Rekao sam to pre utakmice stigli smo u Kaunas fizički jako iscrpljeni. Mi smo tim sa malo iskustva u ovim utakmicama. Imali smo odlično prvo poluvreme na obe strane terena. Znali smo šta će se dogoditi u trećem kvartalu i nismo bili u mogućnosti da odgovorimo", rekao je Obradović.

Prema rečima Obradovića, "kneževi" su očekivali nalet Olimpijakosa u trećoj četvrtini, ali njegov tim nije uspeo da ispoštuje dogovor iz svlačionice.

"Na pauzi smo razgovarali o tome šta će se tačno desiti. Morali smo da odgovorimo fizički, a nismo to uradili. Prva dva minuta treće četvrtine nismo znali da napadamo i platili smo to. U tom smislu su odlično pripremili utakmicu. Imali smo pomračenje u trećoj deonici i posle nismo mogli da se vratimo u meč u četvrtoj četvrtini", rekao je Obradović.

U nedelju će se igrati meč za treće mesto, kada će Monako odmeriti snage sa Real Madridom ili Barselonom.

"Nije nam prvi put da nam se ovo dešava ove sezone. Nismo zadovoljni rezultatom, ali ipak imamo šansu da u narednoj utakmici uradimo nešto istorijsko za klub", podvukao je trener Monaka.

Meč Real Madrida i Barselone je u toku.