Vesti iz košarke

Kup "Radivoja Koraća" na TV Arena sport: Partizan protiv Spartaka, drugi meč dana Mega - Vojvodina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.02.2023 09:55
Kup "Radivoja Koraća" na TV Arena sport: Partizan protiv Spartaka, drugi meč dana Mega - Vojvodina MN Press

Utakmicom između Partizana i subotičkog Spartaka u 18.00 časova (TV Arena 1 premum) počinje završni turnir Kupa "Radivoja Koraća" u Nišu, a od 21. čas na istom mestu je na programu duel između Mege i Vojvodine (TV Arena sport 2).

Ambicije crno-belih na ovom takmičenju su najviše moguće, trener Žejlko Obradović ima veliki motiv da osvoji prvi trofej od povratka u klub.

 

 

U slučaju večerašnjeg trijumfa Partizan bi se u polufinalu, koje je na programu u petak od 21.00 sat, sastao sa pobednikom meča Crvena zvezda - Borac koji se igra u četvrtak od 18.00 časova., a istog dana od 17.00 časova se sastaju FMP i Metalac.

"Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom. Meni je pre svega drago da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom, Željkom Lukajićem. Nadam se da ćemo imati vremena i pre te utakmice da se vidimo i da proćaskamo. Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija i da probamo da i u tom takmičenju krenemo sa pobedom", poručio je Obradović.

Trofej u Kupu "Radivoja Koraća" braniu Crvena zvezda koja je prošle godine u finalu savladali Partizan 85:68.