Evroliga

Obradović iznenađen: Neverovatno mi je da se Partizan nije kvalifikovao na F4

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.05.2023 18:10
Obradović iznenađen: Neverovatno mi je da se Partizan nije kvalifikovao na F4 MN Press

Trener košarkaša Monaka, Saša Obradović, izjavio je danas nakon plasmana svoje ekipe na Fajnal for Evrolige da je francuski klub uradio nešto zaista veliko.

"Kneževi" su izborili plasman na F4, pošto su na svom terenu pobedili Makabi rezultatom 97:86 u petom meču četvrtfinala plej-ofa najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

"Da citiram Duška Dugouška: Ne znam kako smo to uradili, ali znam da smo uradili. Uz toliko nekih nelogičnosti mi smo ovde gde smo, imamo još dve utakmice. Sada je sve na jednu utakmicu, a kada god je tako, šanse su uvek 50-50. Usudiću se da kažem da smo mi možda i individualno bolji od njih, uz naravno dužno poštovanje Slukasu i ostalima. Olimpijakos igra izvanrednu timsku košarku i zato su među četiri najbolja tima, uvek igraju jedni za druge", istakao je Obradović za portal "Mozzart Sport".

Osvrnuo se potom Obradović na četvrtfinalnu seriju Partizana i Reala.

"Toliko sam bio fokusiran na moje utakmice, da zaista nisam mogao detaljno da ispratim ostalo, ali prosto mi je neverovatno da se Partizan nije kvalifikovao na F4. Sve je bilo u njihovim rukama, čak mislim da Ljulj ono što je uradio nije bilo planski, jer moraš da budeš baš genije da iskalkulišeš da protivnik dobije kazne, što se i dogodilo sa Panterom, i da na taj način direktno odlučiš protivnika. Gori tim je otišao na fajnal-for", zaključio je Obradović.