Vesti iz košarke

Željko Obradović pred meč sa Spartakom: Moramo biti maksimalno oprezni kako bismo započeli pobedom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2023 16:23
Željko Obradović pred meč sa Spartakom: Moramo biti maksimalno oprezni kako bismo započeli pobedom MN Press

Košarkaši Partizan Mozzart Beta doputovali su u Niš gde će igrati na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća. Prvi protivnik crno-belima biće Spartak u meču koji je zakazan za sredu od 18.00 (TV Arena 1 Premium)

Trener beogradskog tima, Željko Obradović izjavio je da njegovi igrači moraju da uđu maksimalno oprezno u četvrtfinalni menč Kupa Radivoja Koraća:

"Kup je specifično takmičenje, moramo meču da pristupimo sa maksimalnim oprezom. Drago mi je da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom i trenerom Spartaka Željkom Lukajićem. Imaćemo nekoliko treninga pre utakmice. Poštujemo protivnika, ali moramo maksimalno da budemo koncentrisani, jer želimo da ovo takmičenje započnemo sa pobedom", rekao je Obradović za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Danilo Anđušić izjavio je da su on i njegovi saigrači spremni za duel sa Spartakom:

"Sigurno je da će košarkaši Spartaka doći motivisani u Nišu i pretpostavljam da će protiv nas odigrati najbolje što mogu. Moramo od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i ostvarimo pobedu. Tek onda ćemo da razmišljamo o narednim rivalima", kazao je Anđušić.

Pobednik meča Partizan - Spartak igraće u petak u polufinalu Kupa Radivoja Koraća sa boljim iz meča Crvena zvezda - Borac.