Vesti iz košarke

Sale "Nacionale" u svim stilu odgovorio Ražnatoviću: Verovatno, svi smo već u godinama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 11:34
Sale "Nacionale" u svim stilu odgovorio Ražnatoviću: Verovatno, svi smo već u godinama MN Press

Čuveni košarkaški menadžer Miško Ražnatović uzburkao je strasti kada je napisao da bi Partizanov tim 1992. godine, koji je prevođen tada mladim i neiskusnim trenerom Željkom Obradovićem osvojio prvo izdanje Evrolige, u današnjem formatu takmičenja elitnog ranga zauzeo poslednje mesto.

Mnogi su stava da je menadžer na loš način potcenio tim za koji je u to vreme igrao jedan od najboljih bekovskih tandema koje je Evropa ikada imala i koji je, ne samo Partizanu, već i reprezentaciji kasnije doneo puno radosti i medalja – Aleksandar Đorđević i Predrag Saša Danilović.

Bivši selektor "orlova" nije ostao dužan Ražnatoviću, odgovorivši mu u šaljivom tonu da je verovatno u pravu, jer je većina igrača iz te generacija uveliko u šestoj deceniji i da se bore sa problemima koje nose godine.

"Verovatno… Ja imam veštački kuk, Sale  je operisao zglobove, Ivo tetivu i stent, Stragi 50 kilograma više, Rebarac stent ili dva, Dragutinu otišla kolena, a falio bi nam i Šarić puno… I svi smo već u pedesetim, ne baš u treningu i idealnim godinama. Mada, premda…hmmm", napisao je Đorđević na svom Twitter nalogu.

Prvi komentar bio je upravo Ražnatovićev.

"Vrhunski. Istrgnuto iz konteksta, a i nije preterano važno. Ne idu moje metafore na engleskom kako treba", dodao je menadžer uz nekoliko smajlija.