Vesti iz košarke

Ivanović pred Fenerbahče: Da smo ušli u Top 8 možda bi osvojili Evroligu, ali lako je pričati kada si napolju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.04.2023 18:17
Ivanović pred Fenerbahče: Da smo ušli u Top 8 možda bi osvojili Evroligu, ali lako je pričati kada si napolju MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.00 igraju poslednju utakmicu u Evroligi ove godine protiv Fenerbahčea.

Dvorana "Aleksandar Nikolić" biće ispunjena do poslednjeg mesta, a trener ekipe, Duško Ivanović, najavio je da njegov tim ide na pobedu.

"Kao pred svaku, svaku utakmicu idemo da pobedimo. Dobro smo, svi su igrači za sad, do ovog poslednjeg treninga, dobro, a igraće njih samo 12", rekao je Ivanović.

Dotakao se crnogorski stručnjak i uspeha Zvezde u ovoj evroligaškoj sezoni.

"Izuzetno sam zadovoljan sa angažovanjem i predanošću sa kojom ovi momci rade, a sa rezultatom nisam zadovoljan jer nismo ušli u Top8. Mislim da je zaista šteta za ovaj tim, jer da smo ušli imali bi realne šanse da osvojimo. Ovo je lako pričati sad kada si napolju", kaže Ivanović.

Za kraj, iskusni stručnjak govorio je o Feneru:

"Izuzeztno kvalitetan tim, dobili su zadnju utakmicu protiv Efesa možda najviše zahvaljujući tome da su imali neke igrače koji su bili povređeni, pa su silom prilika igrali sa pet niskih igrača i igrajući sa pet niskih napravili su razliku. Izuzetno kvalitetan tim, izuzetan broj igrača koji mogu da reše utakmicu i situacije "jedan na jedan", situacije na niskom postu, tu su izuzetcno jaki... I vrlo iskusna ekipa", zaključio je trener Crvene zvezde.