Vesti iz košarke

Nikolo Meli napustio Olimpiju: Koja je sledeća stanica?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2024 22:17
Italijanski košarkaš, NIkolo Meli, slobodan je u traženju nove sredine. MN Press
Italijanski košarkaš, NIkolo Meli, slobodan je u traženju nove sredine.

Italijanski košarkaš Nikolo Meli više nije član Olimpije, saopštio je danas klub iz Milana. Ovo bi mogla biti potencijalno interesantna vest za ljubitelje ovdašnje košarka, s obzirom da se Meli do skoro dovodio u vezu sa Partizanom

Meli (33) je bio član Olimpije od 2021. godine. On je već igrao za klub iz Milana od 2010. do 2015. godine. Meli je od 2015. do 2021. nastupao za Brose Bamberg, Fenerbahče, Dalas i Nju Orleans.

Olimpija je na društvenim mrežama zahvalila Meliju na dosadašnjoj saradnji i poželela mu je sreću u nastavku igračke karijere. On je prošle sezone prosečno postizao 7,3 poena i imao je četiri skoka i dve asistencije.

 

 

Za sada, interesovanje beogradskih crno-belih je samo medijska spekulacija, ali neminovno je pojačanje na višim pozicijama, s obzirom da su klub napustili i Frenk Kaminski, ali i jedan od nosilaca igra u prethodne tri sezone, Zek Ledej, koji uskoro treba da postane novi košarkaš upravo Olimpije. 

Podsećamo, Partizan je za sada doveo tri pojačanja. Stigao je odavno najavljeni Vanja Marinković, da bi danas odjeknule dve "bombe" u Humskoj. Ife Lundberg je ozvaničen kao novi crno-beli, a samo nekoliko sati kasnije, isto se dogodilo i sa Frankom Ntilikinom. Da li bi Nikolo Meli mogao biti četvrti na ovoj listi, koja će izgleda samo rasti kako leto odmiče?