Vesti iz košarke

Kendrik Nan završio u policiji dan nakon osvajanja titule sa Panatinaikosom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2024 22:15
Američki košarkaš Kendrik Nan završio u policiji MN Press
Američki košarkaš Kendrik Nan završio u policiji

Samo dan nakon što je sa Panatinaikosom osvojio titulu u Grčkoj, jedan od najboljih košarkaša "zelenih" ove sezone, Kendrik Nan, priveden je u policiju zbog verbalnog sukoba sa svojom suprugom.

Kako navode grčki mediji, Kendrika Nana uhapsila je policija u atinskom predgrađu, gde inače živi sa porodicom, da bi nakon izjave koje je ostavio u stanici, pušten na slobodu bez podignute optužnice.

Njegova supruga nije želela da podnese krivičnu prijavu, ali je on, prema grčkom zakonu, morao da bude priveden.

 

 

Kako javljaju specijalizovani košarkaški portali, odmah nakon izlaska iz stanice, uputio se ka jednoj zubarskoj ambulanti kako bi navodno sredio izbijene zube.

Američki košarkaš stigao je proteklog leta u Panatinaikos kao deo velikog projekta "zelenih", a već u prvoj sezoni istakao se kao jedan od najboljih igrača Atinjana. Bio je jedan od najzaslužnijih što se Panatinaikos vratio na krov Evrope ove sezone, čemu u prilog govore i brojke koje je beležio u Evroligi (16 poena, dva skoka i tri asistencije po utakmici).

Zbog odličnih partija na međunarodnoj sceni, po osvanju Evrolige, uprava Panatinaikosa ponudila mu je novi ugovor, pa je saradnja sa bivšim NBA igračem produžena do leta 2026. godine.