Vesti iz košarke

Prekinut meč u Areni: Igrači Zvezde napustili parket, prazniće se dvorana?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2024 21:20
Košarkaši kluba sa Malog Kalemegdana vratili su se u svlačionicu MN Press
Košarkaši kluba sa Malog Kalemegdana vratili su se u svlačionicu

Košarkaši Partizana trenutno igraju protiv Crvene zvezde u Areni i vode rezultatom 57:45 u drugoj utakmici finalne serije KLS. Iako je meč do trećeg kvartala prilično bio uzbudljiv, nemile scene prekinule su okršaj početkom treće četvrtine. 

Naime, dešavanja su počela glasnim uvredama navijača na račun uprave kluba sa Malog Kalemegdana. Crveno-beli su se potom okupili na centru zajedno sa stručnim štabom, a potom napustili parket. 

 

 

Prilikom skupa na centru parketa, poleteli su predmeti ka klupi Crvene zvezde, što je verovatno i bio konačni okidač za odlazak u tunel. 

Ubrzo su se i sudije povukle u svlačionicu, tako da se sada i dalje čeka rasplet čitave situacije. 

Velika šteta po navijače Partizana, s obzirom da su crno-beli imali prednost, pri čemu su takođe počeli da kontrolišu utakmicu. Aleksa Avramović, košarkaš "parnog valjka", kao i stručnjak Željko Obradović, pokušali su da smire situaciju, čak su i prišli zapisničkom stolu kako bi se domogli mikrofona, i tako uputili fanovima molbu da prestanu sa vređanjem i napadima, ali je sve bilo uzaludno, s obzirom da je ekipa predvođena Janisom Sferopulosom, već krenula ka tunelu. 

Košarkaši Partizana su posle odlaska crveno-belih ostali na parketu, a čeka se pražnjenje dvorane (prema nezvaničnim informacijama) kako bi nastali uslovi za nastavak utakmice. Očekuje se povratak igrača kluba sa Malog Kalemegdana u najskorijem mogućem roku.