Vesti iz košarke

Jago Dos Santos sa "čizmom" u Areni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2024 19:30
Jago dos Santos MN Press
Jago dos Santos

Košarkaš Crvene zvezde Jago Dos Santos završio je sezonu zbog povrede, sa čizmom na nozi je gledao zagrevanje saigrača u Areni. O kakvoj se tačno povredi mišića lista radi verovatno će govoriti trener Janis Sferopulos posle drugog susreta finala plej-ofa Superlige, ali Brazilac je uz pomoć štaka seo na tribine i gledao zagrevanje saigrača pred poečtak drugog meča.

Brazilac je bio najbolji igrač prvog meča pre nego što se povredio u drugom poluvremenu. Bio je jedan od najzaslužnijih za činjenicu da je Zvezda imala dvocifrenu prednost koji je uspela posle velike borbe da sačuva i slavi u dramatičnom finišu u kojem je tim Željka Obradovića imao šut za pobedu.

Crvena zvezda će morati bez njega da pokuša da završi posao i osvoji novu, treću titulu ove sezone iako će na raspolaganju od plejmejkera imati samo Miloša Teodosića i izvesno Dejana Davidovca prinudno u toj ulozi.

Ukoliko Partizan danas pobedi, serija će se vratiti u Pionir, a već sada je jasno da na tom eventualnom meču u subotu neće biti Jaga Dos Santosa.