Vesti iz košarke

Partizan menja dvoranu: Umesto u "Areni" crno-beli Megu dočekuju u hali "Aleksandar Nikolić"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2024 15:28
Zek Ledej MN Press
Zek Ledej

Treća utakmica polufinalne serije AdmiralBet Košarkaške lige Srbije između Partizana i Mege biće odigrana u četvrtak, 30. maja u dvorani "Aleksandra Nikolić".

Ovu informaciju saopštili cu crno-beli na svom zvaničnom sajtu, a razlog za promenu dvorane je zauzetost "Štark arene" u tom terminu.

"KK Partizan će u četvrtak, 30. maja biti domaćin u hali 'Aleksandar Nikolić' Zbog zauzetosti Beogradske arene, crno-beli će 'majstoricu' polufinala AdmiralBet Košarkaške Lige Srbije igrati u svom nekadašnjem domu. Meč protiv Mege na programu je od 18 časova, a ulaz u dvoranu biće omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica"stoji u saopštenju Partizana i dodaje se:

 

 

"Iako je kapacitet dvorane 'Aleksandar Nikolić' daleko manji od broja prodatih sezonskih ulaznica, KK Partizan je učinio sve da sektore u dvorani rasporedi tako da najveći broj navijača bude u mogućnosti da prisustvuje meču, a ulaz u dvoranu biće otvorne od 16.30 časiva i gledaoci će na raspolaganju imati devet ulaza."

Pobednik utakmice Partizan - Mega igraće u finalu plej-ofa domaće lige protiv Crvene zvezde, koja je u dva meča bila bolja od FMP Železnika.