Vesti iz košarke

Ognjen Jaramaz pred Zvezdu: Svesni smo šta nije štimalo prethodnih utakmica

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2024 11:40
Ognjen Jaramaz, košarkaš Partizana MN Press
Ognjen Jaramaz, košarkaš Partizana

Košarkaši Partizana obezbedili su mesto u finalu Kupa Radivoja Koraća posle pobede nad Vojvodinom (80:67), pa će se za "Žućkovu levicu" boriti protiv Crvene zvezde. 

Biće to peti ovosezonski "večiti derbi" i prvi na neutralnom terenu, pred podeljenom publikom, a možete ga pratiti u direktnom prenosu od 21:00 na Areni 1 Premium.

Posle susreta sa Novosađanima, utiske je sumirao košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz.

"Zadovoljan sam pobedom. Ostvarili smo prvobitni cilj. Svakako nije bilo lako, ali smo uspeli da odigramo dve utakmice u dva dana na nivou i sutra nas borba i sada smo došli u situaciju da se borimo za titulu, U pitanju je dobro poznat rival i potrudićemo se da se spremimo za Zvezdu kako dolikuje", rekao je Jaramaz.

 

 

Jaramaz se osvrnuo na koji segment igre on i njegovi saigrači trebaju da porade.

"Definitivno moramo da popravimo odbranu. To će biti jako važno protiv Zvezde. Naravno, ne bih sad ulazio previše u detalje zbog očiglednih razloga. Mislim da smo svesni šta nije štimalo poslednjih utakmica."

Upitan je i da prokomentariše ostale klubove iz KLS koji su igrali u Nišu proteklih dana.

"Sa mnogim igračima sam imao prilike da igram u mlađim kategorijama. Cenim ih i kao igrače i kao ljude i drago mi je da igraju dobro. Čestitam im na dobrim partijama. Nadam se da će im se trud još više isplatiti u budućnosti", rekao je između ostalog Jaramaz.