Vesti iz košarke

Partizan prošao dalje, ali Obradović nije zadovoljan: Moglo je bolje, bitno da smo odradili posao

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.02.2024 22:35
Trener Partizana Željko Obradović MN Press
Trener Partizana Željko Obradović

Uspeo je Partizan da se domogne polufinala Kupa Radivoja Koraća posle pobede nad Hercegovcem (92:67), ali igrom crno-belih nikako nije mogao da bude zadovoljan trener Željko Obradović.

Uprkos ubedljivoj pobedi, ekipa iz Gajdobre pošteno je namučila crno-bele u prvom poluvremenu, ali nije imala dovoljno snage i kvaliteta da se odupre Beograđanima u nastavku susreta.

"Nismo igrali dobro, nije bila dobra utakmica. Odradili smo posao, kako se to kaže. Čestitam ekipi Hercegovca na rezultatu i želim im puno sreće u nastavku sezone", rekao je Obradović na konferenciji za medije i nastavio:

"To bi bilo to, odmah se okrećemo pripremama za narednu utakmicu protiv Vojvodine. Odgledao sam nekoliko njihovih utakmica, danas prvo poluvreme protiv Mege u dvorani. Igraju dobro, agresivno, menjaju odbranu, drago mi je zbog Rebrače koji ulaže veliku energiju da vrati klub gde bi trebalo da bude", istakao je Obradović na konferenciji za medije i izdvojio učinak Balše Koprivice i Tristana Vukčevića.

Partizan će u polufinalu, sutra od 20 časova, igrati protiv Vojvodine, koja je prethodno eliminisala Megu, dok će Crvena zvezda u 17 sati odmeriti snage sa ekipom Čačka 94.

Oba polufinala i finale u subotu možete gledati na kanalima TV Arene sport