Vesti iz košarke

Aco Petrović analizirao pobedu Zvezde u derbiju i pohvalio Teodosića - VELEMAJSTOR

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.01.2024 16:47
Aco Petrović analizirao pobedu Zvezde u derbiju i pohvalio Teodosića - VELEMAJSTOR MN Press

Bivši trener i košarkaš Aleksandar Petrović (64) analizirao je "večiti derbi" u kojem je sinoć Crvena zvezda savladala Partizan i upisala prvu pobedu u trećem ovosezonskom okršaju sa gradskim rivalom.

Brat slavnog Dražena Petrovića, istakao je na svom društvenom profilu da je odbrana Zvezde odigrala veliku ulogu u pobedi, kao i sjajne role Miloša Teodosića i Fredija Gilespija, koji su sjajnim "pik-en-rol" akcijama poprilično namučili crno-bele u reketu.

"Večeras je sve bitno bilo vezano uz Crvenu Zvezdu! Sjajna obrana, dobiven gotovo svaki duel, asistencije Teodosića, rolanje Gilespija, Giedraitis na četvorci, nenametljiva a sjajna kontrola ritma od Zvezdinih mladih plejeva", rekao je iskusni hrvatski trener.

 

 

Crvena zvezda, podsetimo, savladala je Partizan pred svojim navijačima 88:72, a u jednom trenutku vodila je i sa čak 21 poen prednosti.

Uz to, pohvalio je i Miloša Teodosića, koji je igrače Partizana ispratio do tunela, kako bi sprečio potencijalni incident.

"Pre nego što je sa ćerkicom, saigračima i navijačima počeo slaviti važnu pobedu, Teodosić je ispratio igrače Partizana do tunela, kako bi se sprečila bilo kakva neugodna situacija. Velemajstor", napisao je "Aca trica".