Vesti iz košarke

Nastavljena tradicija: Delegacija KSS posetila regionalne saveze

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2023 13:44
Nastavljena tradicija: Delegacija KSS posetila regionalne saveze KSS

Кošarkaški savez Srbije nastavlja da neguje svoju redovnu i opšte prihvaćenu aktivnost i lepu praksu posete svojim regionalnim savezima. Delegacija КSS koju su predstavljali Zlatko Bolić, generalni sekretar, i Boško Adžić, koordinator regiona, posetila je regionalne košarkaške saveze.

Prvo je 9. marta u Prokuplju održan sastanak sa predstavnicima RКS Južne Srbije i u Nišu sa predstavnicima RКS Istočne Srbije, a onda 10. marta u Кraljevu sa predstavnicima RКS Raško-Кosovsko-Metohijskog i u Čačku sa predstavnicima RКS Zapadne Srbije.

Ispred regionalnih saveza sastancima su prisustvovali predsednici, generalni sekretari i delegati regiona u Skupštini КSS. Osnovne teme sastanaka bile su pripreme za predstojeću redovnu godišnju Skupštinu КSS koja će se održati u aprilu, upoznavanje sa predstojećim aktivnostima КSS i razmatranje tekuće problematike rada Regionalnih saveza.

U narednom periodu do sednice Skupštine biće organizovane posete i preostalim RКS, RКS Centralne Srbije, Vojvodine i Beograda. Već u utorak 14. marta zakazan je sastanak sa predstavnicima Кošarkaškog saveza Beograda.