Vesti iz košarke

Igraću za najboljeg trenera u Evropi, znam šta mogu da donesem: Bruno Kaboklo prvi put pričao kao košarkaš Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.11.2023 13:11
Igraću za najboljeg trenera u Evropi, znam šta mogu da donesem: Bruno Kaboklo prvi put pričao kao košarkaš Partizana Guliver

Posle puno peripetija i teških optužbi njegovog prethodnog kluba Venecije, u pokušaju da mu se ospori transfer u Partizan, brazilski košarkaš Bruno Kaboklo priključio se treninzima Partizana, čiji dres bi premijerno mogao da obuče u sledećem meču Evrolige sa Fenerbahčeom u Beogradu. Danas je dao i prvu izjavu u novoj sredini.

U razgovovoru za klupsku televiziju potrudio se da objasni da nije slučajno ili spletom okolnosti završio u redovima bivšeg prvaka Evrope i potpisao s njim ugovor do isteka sezone 2024/2025. 

"Za mene je Partizan poseban, znao sam da je veliki klub. Već sam video ljubav i strast navijača, tim me je lepo prihvatio, počastvovan sam", rekao je 28-godišnji Brazilac pred prvi zajednički rad sa novim saigračima.

Bivši član NBA ligaša - Hjuston Rokitsa, Memfis Grizlisa, Sakramento Kingsa i Toronto Reptorsa, te Limoža, Sao Paola, Sijudad de Meksika i Pinjeiroša tvrdi da mu je psoebna čast što će raditi sa trofejnim Željkom Obradovićem.

 

 

"Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Već poznajem neke momke, imamo odličan tim. Veoma sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da zaigram za ovaj klub - dodao je Kaboklo.

Navijači Partizana očekuju da ga vide već u sutrašnjoj utakmici sedmog kola najjačeg evroppskog takmičenja, od 20.30 u beogradskoj "Štark areni". 

"Biće teško u Evroligi, ali daću sve od sebe, nadam se da mogu da doprinesem od starta. Biću fokusiran da to uradim. Znam šta mogu i šta mogu da donesem: skokovi, prisustvo pod košem, energija. Uvek pokušavam da odigram jako svaki meč i nastaviću tako", zaključio je akter nedavnog Svetskog prvenstva. 

Partizan posle šest kola nalazi se na 11. mestu, sa skorom od dve pobede i četiri poraza. 

 

Standings provided by Sofascore