Vesti iz košarke

Ataman podelio sjajne vesti: Vasilije Micić ne mora na operaciju! Očekuje se da uskoro zaigra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.03.2023 11:55
Ataman podelio sjajne vesti: Vasilije Micić ne mora na operaciju! Očekuje se da uskoro zaigra MN Press

Srpski košarkaš, Vasilije Micić, rešio je probleme sa povredom kolena i ubrzo će se vratiti na parket, navodi trener Efesa, Ergin Ataman.

Turski stručnjak je pre samo nedelju dana šokirao čitavu košarkašku javnost rekavši da srpskog reprezentativca očekuje duža pauza i da do kraja sezone neće moći da igra. Međutim, istuacija se poboljšala i Micićev povratak na teren se očekuje u najskorijem roku:

 

 

"Micić je počeo da trenira individualno, pod terapijama je. Situacija je pozitivna u poslednja dva-tri dana. Pričao sam s njim pre nego što smo stigli ovde (u Atinu). Priključiće se radu sa ekipom od sledeće nedelje i ako sve bude u redu, on će uskoro zaigrati", naveo je Ataman, a potom detaljnije objasnio situaciju:

"Problem je bio taj što je dva puta kretao da trenira i momentalno je osećao bol u kolenu. To je bio veliki problem. Neki su govorili i o operaciji, ali doktori su konstatovali da to nije neophodno. Nadam se da će odgovor na terapiju biti dobar. On je sjajan igrač koji nam je doneo mnogo toga u poslednje četiri godine", podvukao je Turčin.

Podsetimo, ovo je dobra vest i za Svetislava Pešića i reprezentaciju Srbije, koju očekuje odlazak na Mundobasket.