Vesti iz košarke

Saša Obradović hvali Kembu Vokera: Boljeg čoveka i profesionalca nisam video

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2023 17:25
Saša Obradović hvali Kembu Vokera: Boljeg čoveka i profesionalca nisam video Guliver

Prethodne sezone su svoje učešće u Evroligi završili u polufinalu kada su poraženi od Olimpijakosa, a ciljevi Monaka su ostali nepromenjeni i za ovu takmičarsku godinu. Nadaju se da će ove godite dogurati još dalje i osvojiti elitno evropsko takmičenje.

Da su ambicije velike govore i potezi kluba iz Kneževine. Roster je ostao gotovo nepromenjen dok je bekovska linija pojačana četvorostrukim NBA ol-star igračem. Kemba Voker još uvek čeka na svoj debi u Evropi zbog povrede, ali Saša Obradović je imao samo reči hvale na račun Amerikanca.

 

 

"Ja boljeg čoveka, profesionalca i zaljubljenika u košarku nisam video, a da pritom ima takvu karijeru. Zaista je fenomenalan lik. Verujem da može da doprinese. Voleo bih to baš. Ponašanje, razumevanje i normalnost koju ima su zaista za čistu desetku. Totalno nema veze sa pričom arogancije, multimiloner i tako dalje. Ponaša se kao koledž igrač, veoma ljubazan, osuđuje aroganciju koja postoji kod nas, pogotvo kod ljudi koji imaju veliki ego." rekao je Obradović.

Nije poznato kada će Voker debitovati u Evroligi, ali kako je već počeo da trenira pojedini košarkaški zaljubjenici se nadaju da će se to dogoditi baš u sredu kada Crvena zvezda u "Štark Areni" čeka Monako u trećem kolu Evrolige.