Vesti iz košarke

Dubljević pričao o odlasku iz Španije: Plašio sam se da napustim Valensiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2023 13:36
Dubljević pričao o odlasku iz Španije: Plašio sam se da napustim Valensiju MN Press

Punih 11 godina nosio je Bojan Dubljević (31) dres španske Valensije, mnogi su mislili da će u tom klubu i završiti karijeru, ali ovog leta je došlo do preokreta i reprezentativac Crne Gore je napustio Španiju.

Kao novu destinaciju je odabrao Rusiju, gde je potpisao ugovor sa ekipom Zenita, a u razgovoru za ruske medije je pričao o tome koliko mu je bilo teško da donese takvu odluku.

"Toliko dugo sam nosio dres Valensije da sam se malo uplašio kad je došlo vreme da napustim taj klub. Nisam uopšte znao kako da se ponašam. Tokom karijere nisam navikao da menjam klubove i istina je da sam bio pomalo uzemiren zbog toga", priznao je Dubljević i dodao:

"Ipak, svi u Zenitu su me sjajno prihvatili i moja nervoza je brzo nestala. Sjajno sam se uklopio za ovo kratko vreme i već mogu da kažem da se osećam kao kod kuće".

Ljubitelji košarke u Srbiji će iskusnog crnogorskog reprezentativca moći da gledaju i u dresu Zenita na utakmicama VTB lige koja startuje 30. septebmra, a biće prenošena na kanalima TV Arena sport.