Vesti iz košarke

Košarkaški spektakl u Banjaluci na Areni: Igokea i CSKA na otvaranju turnira povodom 50 godina kluba iz Laktaša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2023 10:51
Košarkaški spektakl u Banjaluci na Areni: Igokea i CSKA na otvaranju turnira povodom 50 godina kluba iz Laktaša MN Press

Nacionalni teniski centar u Banjaluci biće večeras poprište istinskog košarkaškog spektakla. Pod otvorenim nebom Igokea i moskovski CSKA, otvoriće turnir organizovan povodom 50 godina postojanja kluba iz Laktaša, a na kome će još učestvovati Partizan Mozzart bet, Galatasaraj, Turk Telekom i Hapoel iz Jerusalima.

"Za ovaj događaj spremna je specijalna podloga, tako da će košarkaši imati uslove kao u dvorani", kaže generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Osim učesnika na parketu u Banjaluci zaigratće i veterani kluba sa veteranima prijateljskih klubova. Šef stručnog štaba Igokee Vladimir Jovanović očekuje kvalitetan turnir, kao i dobru igru već proverenih timova.

"Nije mala stvar kada jedan klub kao što je Igokea slavi 50 godina postojanja. Drago mi je da ovakve ekipe i treneri učestvuju na ovakvom događaju. Mi smo ponosni zbog toga, ali i prilike da možemo sa njima da se takmičimo i da što spremniji dočekamo početak sezone", rekao je Jovanović.

Susreti će se, osim na specijalno uređenom terenu Nacionalnog teniskog centra, takođe igrati u Sportskoj dvorani u Laktašima, a svi mečevi biće prenošeni na kanlima TV Arena sport.

Turnir Igokee (raspored)

Sreda

CSKA - Igokea 20.00 (TV Arena 1 Premium)

Četvrtak

Hapoel - Turk Telekom 17.00 (TV Arena sport 1)
Igokea - Galatasaraj 20.00 (TV Arena sport 1)

Petak

Galatasaraj - CSKA 17.00 (TV Arena 2 Premium)
Partizan - Hapoel 20.00 (TV Arena 2 Premium)

Subota

Igokea veterani - Prijatelji veterani 17.00
Turk Telekom - Partizan 18.30 (TV Arena 2 Premium)

Nedelja

Meč za peto mesto 14.30 (TV Arena 2 Premium)
Meč za treće mesto 17.00 (TV Arena 2 Premium)
Finale 20.00 (TV Arena 3 Premium)