Nikola Jokić

Zvezda Dominikane oduševljena srpskim košarkašima: Volim Bogija, sjajan je, a šta tek reći za Jokića...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.08.2023 18:29
Zvezda Dominikane oduševljena srpskim košarkašima: Volim Bogija, sjajan je, a šta tek reći za Jokića... Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

Najbolji košarkaš Dominikanske Republike i zvezda Minesote Karl Entoni-Tauns, govorio je posle fenomenalne partije na Svetskom prvenstvu protiv Filipina, gde je sa 26 poena uz 10 skokova, pomogao svojoj reprezentaciji da dođe do prve pobede na takmičenju.

Susret na Filipinama pratilo je gotovo 40.000 navijača, a po završetku meča krilni centar Timbervulvsa, dao je izjavu za medije, gde se osvrnuo na prijateljstvo sa srpskim košarkašima Bogdanom Bogdanovićem i Nikolom Jokićem. Inače, kolegama iz NBA lige.

"Volim Bogija, mislim da je njegova igra je neverovatna, mislim da je ogroman talenat i paklen igrač. Srećni smo da NBA ima neverovatne igrače kao što je on, zbog kojih vam je drago da možete izađete i takmičite se protiv njih svaku noć," započeo je Entoni-Tauns.

O Nikoli Jokiću...

"Neverovatan košarkaš, sada i NBA šampion. Čestitke njemu i Denver Nagetsima, našli su način da pobede u plej-ofu u jednoj od najtežih, ako ne i najtežoj ligi koju treba da osvojite. Svaka čast svima u Denver Nagetsima i Nikoli Jokiću, borili smo se godinama, super sam srećan da mogu da se takmičiom s njim na dnevnom nivou, jer smo u istoj diviziji, tako da je veoma zabavno", zaključio je Entoni-Tauns.