Nikola Jokić

Gordon posetio Jokića, MVP finala ga odveo da vidi pobedu konja "Bruna Leumara"

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

13.08.2023 18:03
Gordon posetio Jokića, MVP finala ga odveo da vidi pobedu konja "Bruna Leumara" TV Arena sport

NBA superstar Nikola Jokić ponovo je posetio hipodrom u Somboru, a ovoga puta bio je u društvu saigrača Erona Gordona. Njih dvojica prate kasački derbi u rodnom gradu MVP-ja finala, na kome učestvuju tri grla Jokićeve štale "Drim Kečer". Na glavnom trci "Memorijal porodice Preradović", Jokićev nabolji konj Bruno Leumar je slavio pobedu, pa su dvojica NBA asa imali i čemu da nazdrave.

Eron Gordon je doputovao prekjuče u Srbiju u goste kod Jokića i očigleno mu je veoma prijatno. Nije skidao osmeh sa lica čim je ušao na tribinu, srdačno se pozdravljao sa Nikolinim prijateljima, poznanicima, a rado je pristajao i na fotografisanja sa najmlađima.

 

 

Zanimjivo je da Eron nije prvi Gordon u Srbiji, budući da je njegov stariji brat Dru nastupao za Partizan u sezoni 2012/13 i verovatno je poznatiji ovdašnjoj publici od Erona, koji u NBA ligi igra od 2014. godine. Tada su ga visoko na draftu izabrali čelnici Orlanda, za koji je igrao do 2021. godine kada je trejdovan u Denver.

Što se tiče Jokića, osim kratkog perioda koji je prove na Tari, praktično ceo odmor provodi u Somboru, uglavnom sa svojim konjima prema kojima odavno ne krije ljubav. Podsećanaja radi, on je odmah posle šampionske parade došao na hipodrom gde je prisustvao trkama.