Nikola Jokić

Zbog vas nisam otišao na trke mojih konja: Jokić oduševio navijače Denvera sa dve rečenice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 20:40
Zbog vas nisam otišao na trke mojih konja: Jokić oduševio navijače Denvera sa dve rečenice Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Tri sata se slavi šampionska titula u Denveru. Posle parade i dvosatnog prolaska kroz više stotina hiljada navijača, ekipa Denvera stigla je do Sivik Central Parka gde je bila postavljena bina za završnu ceremoniju slavlja.

Govorio je trener Majk Meloun, ali su svi čekali na obraćanje Nikole Jokića. Kada je najavljen orilo se kao i tokom parade "MVP, MVP". 

"Rekao sam da ne mogu zbog trke mojih konja da ostanem na paradi. Ali, ja sam želeo da ostanem na paradi, pogotovo kada sam vas video na ulicama. Hvala vam, ovo je za vas", rekao je Jokić.

Porodica Jokića, supruga Natalija, kćerka Ognjena bili su deo parade sa ekipom na prvom autobusu. Dogodila se i manja neprijatnost kada je Natalija bila slučajno pogođena limenkom u glavu. Nikolina braća Straninja i Nemanja takođe su bili deo slavlja, u pozadini ali uvek blizu Nikole. 

Naravno, ekipa TV Arena sport, Edin Avdić i Nenad Kostić ispratili su ceo događaj, a gledaocima naše televizije podarili su i slavljenički intervju sa najboljim igračem sveta.