Nikola Jokić

Lebron Džejms spreman za Denver: Znamo šta Jokić donosi timu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

13.05.2023 10:39
Lebron Džejms spreman za Denver: Znamo šta Jokić donosi timu Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Putevi Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa po četvrti put u istoriji ukrstiće se u finalu Zapadne konferencije. Prva tri su dobile "jezerdžije" (1985, 2009, 2020), a prvi as tima Lebron Džejms priprema za za novi duel sa Nikolom Jokićem i Nagetsima.

"S razlogom su bili prvi u Zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima, šta Nikola Jokić donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači. Sutra ćemo malo da budemo s porodicama i da ne mislimo o košarci, a onda ćemo opet biti potpuno usredsređen", rekao je Džejms.

Lejkersi su u šestoj utakmici ubedljivbo pobedili Golden Stejt Voriorse 122:101, što je ofanzivno bila najefikasnija partija u plej-ofu.

"Veliko poštovanje za Golden Stejt. Stef, Drejmond i Klej, s njima sam se najviše borio tokom svih ovih godina, puno poštovanje za njih. Odigrali smo jednu od najefikasnijih utakmica u seriji, sve je počelo od odbrane, a kada je tako, onda možemo da budemo ekstremno dobri", objasnio je Džejms.