Nikola Jokić

Kada te legendarni Leri Bird "uzme u usta": Jokić? Čoveče koliko je dobar, zbog njega gledam Denver

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2024 03:00
Leri Bird i Medžik Džonson AP Photo/Amy Sancetta, File
Leri Bird i Medžik Džonson

Dok se Nikola Jokić uveliko sprema za "All-star" veče u ponedeljak, kada ćemo ga sa ostalim NBA zvezdama gledati na manifestaciji u Indijanapolisu, na račun srpskog centra legli su hvalospevi legendarnog Lerija Birda, koji je u razgovoru sa bivšim košarkašima Redžijem Milerom i Ajzeom Tomasom rekao da bi "obožavao" da deli parket sa momkom iz Sombora. 

"Obožavao bih da igram protiv njega", rekao je ozareni Bird sa osmehom na licu kada je Miler u emisiji "Basketball stories"spomenuo Nikolino ime.  Nastavio je Bird u istom tonu - "On je dobar, dooobar... Bilo je toliko sjajnih centara kroz istoriju naše lige... Čoveče koliko je dobar. Nadajmo se da će ostati zdrav i da će nastaviti da radi ovo što radi."
 

 

 

Legendarni košarkaš Bostona i poslednji igrač koji je tri puta u nizu osvajao MVP nagradu, rekao je da je Nikola zabavan za gledanje i da se često okreće utakmicama Nagetsa upravo zbog srpskog centra.

"Dok su igrači Golden stejta bili zdravi, voleo sam njih da gledam. Sada više volim da pratim Jokića i Denver. On tamo vodi glavni projekat. Tako je zabavan za gledanje, zar ne bi bilo interesantno igrati sa njim?", rekao je Bird, a name je ostalo samo da zamišljamo...

Podsetimo, Nikolu Jokića i "meč svih zvezdi" možete pratiti u noći između nedelje i ponedeljka uz direktan prenos na Areni 1 Premium.