Nikola Jokić

Daleko su Olimpijske igre, selektoru ću prvom javiti da li ću igrati: Nikola Jokić još nije odlučio o putu u Pariz

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.12.2023 09:47
Nikola Jokić Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić

Reprezentativac Srbije, Nikola Jokić još nije doneo konačnu odluku da li će nastupati na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine i odluku će doneti nakon konsultacija sa svojim timom i porodicom.

Ovo je u razgoviru za Radio-televiziju Srbije rekao prvotimac Denvera nakon utamice protiv Čikaga na kojoj je isključen krajem prvog poluvremena.

"Daleko su Olimpijske igre, baš daleko: Neki ljudi mi stavljaju reči u usta koje nisam rekao, a prvi koji će znati moju odluku će biti selektor nakon što po okončanju sezone porazgovaram sa svojim timom i porodicom", rekao je Jokić.

Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu je pričao i o pomenutom isključenju na meču u "Junajted centru" za koje nikome nije jasno zašto je dobio.

"Sudijska odluka je uvek poslednja, pa neka onda bude da sam zasluženo isključen. Najbitnije je da smo pobedili i čestitam momcima na tome. Odigrali su vrhunski meč, odbrana je bila jako dobra. U pravim momentima smo dali koš i odbranili", rekao je Jokić, a zatim dodao:

"Za mene je važno da imam kontinuitet i sistem treninga u hali i teretani, koji izgleda daje rezultate. Pokušavam da utičem na to da se maksimalno pripremim za utakmicu, nekad pogodiš, a nekad pogrešiš. Priprema je najvažnija, a voleo bih još 10 titula. Prvo moramo da se postavimo u situaciju da igramo za prsten. Kad dođe do toga, potrebno je i malo sreće."