Nikola Jokić

Gordon i Porter "ocinkarili" Jokića: Nikola pio šest piva dnevno u Srbiji, nije ni dodirnuo loptu ovog leta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.11.2023 13:50
Gordon i Porter "ocinkarili" Jokića: Nikola pio šest piva dnevno u Srbiji, nije ni dodirnuo loptu ovog leta Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić nezaobilazna je tema svih američkih medija. Gotovo da ne postoji dan da se srpski centar ne pominje "preko bare", a sada su nešto više o njemu govorili saigrači iz Denvera Majkl Porter Džunior i Eron Gordon.

Naime, u novom podkastu Portera Džuniora, Gordon i on dotakli su se asa Nagetsa i izneli neka zanimljiva zapažanja u vezi Jokićevih treninga, a Majkl je otkrio i interesantan podatak o letu srpskog centra u Somboru. 

"Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-ja i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver", rekao je Gordon, na šta se nadovezao Porter, koji je otkrio i šta je Jokić radio tokom pauze u Srbiji.

"On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja", rekao je Porter.