NBA

Stigla potvrda iz Amerike: Lonzo Bol propušta i narednu sezonu NBA lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 16:22
Stigla potvrda iz Amerike: Lonzo Bol propušta i narednu sezonu NBA lige Tanjug/AP Photo/Tim Heitman, File

Košarkaš Čikago Bulsa Lonzo Bol definitivno će propustiti narednu sezonu NBA lige zbog povrede kolena, prenose američki mediji. Bivši košarkaš LA Lejkersa, koji nije igrao još od januara 2022. godine i dalje muči muku sa povredom kolena, zbog čega je i tri puta morao "pod nož". Poslednju operaciju imao je u martu ove godine i već tada se naslućivalo da će verovatno propustiti narednu sezonu, da bi danas dobili i zvaničnu potvrdu te vesti.

"Takva je situacija. Imamo plan i radimo marljivo na mom oporavku. Operisan sam, na dobrom smo putu i nadam se da će se sve ovo isplatiti u budućnosti. Prepuštam sve Bogu i daću sve od sebe da živim sa tim", rekao je nedavno Lonzo Bol, komentarušići potencijalni povratak na NBA scenu naredne sezone.

Podsetimo, Bol se povredio u januaru 2022. godine, kada se predviđao osmomesečni oporavak. Ali, situacija se nije popravila. Štaviše, tokom jednog treninga, obnovio je povredu kolena, produživši svoju agoniju i pravo je pitanje hoće li se iskusni plejmejker, koji je pre dve sezone sa Bulsima potpisao četvorogišnji ugovor vredan 80 miliona dolara, uopšte vratiti na teren...