NBA

Lonzo Bol neće igrati celu sledeću sezonu: Košarkaš Bulsa nikako da se oporavi, možda i završi karijeru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.06.2023 09:53
Lonzo Bol neće igrati celu sledeću sezonu: Košarkaš Bulsa nikako da se oporavi, možda i završi karijeru AP Photo/Tim Heitman

Sezona u NBA ligi završena je tek nedavno trijumfom Denvera Nikole Jokića, u noći za nama održan je i draft na kojem je kao prvi pik izabran Viktor Venmanjaba, a već sada je poznato da će Čikago Buls cele naredne sezone igrati bez Lonzo Bola.

Malerozni košarkaš i dalje ima problema sa povređenim kolenom, medicinski tim Bulsa pokušava da mu pomogne, ali nijedan vid terapije do sada nije dao očekivan rezulat.

Prvi operativac kluba, Arturas Karnišovas naglašava da Bol ostaje deo Čikaga, da niko ne razmišlja o raskidu saradnje, ali i otkriva da on još dugo neće moći da se vrati na teren.

"Sve ide dobro. Oporavak jeste spor, ali ide po planu. Mi ne očekujemo da ćemo na njega moći da računamo do sledećeg leta, aa ako rehabilitacija bude dala rezultat i on se ranije vrati na teren, to bi bilo sjajno", rekao je Karnišovas.

Podsećanja radi, Bol se povredio u januru 2022. godien, kada se predviđalo da će odsustvovati najviše osam meseci, ali situacija se nije popravila, šta više pogoršala se nakon jednog treninga i za sada je nepoznato da li će Bol uopšte moći da nastavi karijeru.