NBA

Sa Ol-star meča u bolnicu: Adetokumbo na pregledima zbog povrede skočnog zgloba

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.02.2023 10:13
Sa Ol-star meča u bolnicu: Adetokumbo na pregledima zbog povrede skočnog zgloba Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo trebalo bi danas da bude u Njujorku podvrgnut dodatnim pregledima, kako bi se utvrdio stepen povrede desnog zgloba šake grčkog igrača, prenosose svetski mediji.

Adetokumbo se povredio pre četiri dana na utakmici protiv Čikaga zbog čega je morao da propusti i Ol-star meč koji je rano jutros odigran u Sol Lejk Sitiju.

Odnosno, reprezentativac Grčke koji je ujedno bio i kapiten ekipe koja se zvala po njemu, a koja je trijumfovala 184:175 nad timom Lebrona Džejmsa, proveo je na terenu svega 20 sekundi samo da bi ispoštovao protokol.

"Ol-star je meč o kome svi sanjamo, čast je biti deo ovog spektakla i želeo sam da igram više. Međutim, to ne bi bio pametan potez. Imam problema sa nogom i moram to pod hitno da rešim i saniram", rekao je Adetokumbo posle meča.

Grk je na 47 utakmica za Milvoki ove sezone u proseku beležio 31,8 poena, 12,2 skoka i 5,4 asistencije i jedan je od kandidata za MVP priznanje.

Milvoki Baksi igraju sjajno ove sezone, trenutno su drugoplasirani tim na tabeli Istočne konferencije NBA lige sa 47 pobeda i 17 poraza.