NBA

Šampionska parada Denvera na TV Arena sport: Ekskluzivni snimci, uključenje sa lica mesta...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 08:23
Šampionska parada Denvera na TV Arena sport: Ekskluzivni snimci, uključenje sa lica mesta... Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Šampionska parada košarkaša Denvera nakon osvajanja istorijske titule šampiona u NBA ligi biće upriličena od 18 časova (TV Arena 2 Premium), a ekipa naše televizije nalazi se na licu mesta.

Najavjuje se da će na ulicima grada biti nekoliko desetina, ako ne i stotina hiljada ljudi, ceo grad će biti blokiran i očekuje se istinska fešta nakon velikog uspeha.

 

 

Prvotimci Nagetsa će se provozati gradom u otvorneom autobusu, a društvo će im praviti menadžment kluba, kao i gradonačelnik Denvera.

Ekipa TV Arena sport koju čine Nenad Kostić i Edin Avdić ispratila je kompletnu finalnu seriju NBA lige, a biće ovog četvrtka i na licu mesta odakle će se uključiti sa ekskluzivim materijalom sa proslave novog šampiona najjače košarkaške lige.

Naravno, centralna figura ove proslave biće srpski košarkaš Nikola Jokić koji je poneo i nagradu za MVP igrača finalne serije i koji je u ovom istorijskom uspehu tima iz Kolorada imao najzapaženiju ulogu.