Nikola Jokić

Četvrti meč finala NBA lige i na Jutjub kanalu TV Arena sport: Poklon za sve ljubitelje najbolje košarke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.06.2023 14:00
Četvrti meč finala NBA lige i na Jutjub kanalu TV Arena sport: Poklon za sve ljubitelje najbolje košarke TV Arena sport

TV Arena sport spremila je veliko iznenađenje za sve ljubitelje najjače košarkaške lige na svetu uoči 4. utakmice velikog finala između Majamija i Denvera koja je na programu u subotu od 02.30 časova.

Naime, do sada su mečeve NBA lige imali prilike da posmatraju samo gledaoci Premium kanala TV Arena sport, kao i korisnici aplikacije Arena Cloud, a ovoga puta će dešavanja sa Floride moći da prate i na Jutjub kanalu TV Arena sport.

Kao plod višegodišnje odlične saradnje sa ovim takmičenjem, naša kuća je dobila jedinstvenu prilku da prva u ovom delu sveta realizuje jedan ovakav prenos na svom zvaničnom Jutjub kanalu.

 

 

Slika iz dvorane u Majamiju, u kojoj će biti i komentatorski dvojac Nenad Kostić i Edin Avdić, biće dostupna gledaocima u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Severnoj Makedoniji i to potpuno besplatno na sledećem linku.

Nema dileme da nas u subotu rano ujutru očekuje novi spektakl u režiji dva najbolja kluba NBA lige, a oči celog sveta će i ovoga puta biti uprte u neverovatnog Nikolu Jokića koji je, i pored činjenica da nije dobio MVP nagradu, prva figura najjače košarkaške lige na planeti.

Njegov Denver trenutno ima 2:1, uspeo je da vrati brejk nakon što im je Majami naneo prvi ovosezonski poraz kod kuće u plej-ofu i ukoliko to potvrdi i u četvrtoj utakmici, biće na korak do toga da prvi put u istoriji osvoji šampionski prsten.