NBA

Batler veruje u Majami: Nisam iznenađen onim što smo postigli, cilj je titula!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.05.2023 12:15
Batler veruje u Majami: Nisam iznenađen onim što smo postigli, cilj je titula! Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Jedan od najzaslužnijih za pobedu nad Bostonom i plasman Majamija u finale NBA lige, Džimi Batler, istakao je da mu je ovosezonski cilj osvajanje šampionskog prstena.

Majami je u sedmoj odlučujućoj utakmici nadigrao Seltikse sa 103:84, a najučinkovitiji igrač bio je pomenuti Batler. Naime, on je za 43 minuta na terenu uspeo da postigne 28 poena, zabeleži sedam skokova i upiše šest asistencija, pa je tako potpuno zasluženo poneo priznanje MVP-ja istočne konferencije u plej-ofu:

"Uopšte nisam iznenađen ovim što smo postigli. Imam potpunu veru u sebe i sve u timu, ovu grupu igrača, u tim koji su zajedno sastavili trener Erik Spolstra i Pet Rajli. Svedočim tome svakog dana. Znam kako dobru grupu igrača imamo, znam i kako smo dobra celina i rezultat toga je stigao", rekao je Batler.

 

 

Košarkaši Majamija će u finalu plej-ofa NBA lige igrati sa Denverom , a prvi meč je na programu u noći između četvrtka i petka (02.30, TV Arena 1 Premium), kada će prednost domaćeg terena imaće Nagetsi:

"Niko još nije zadovoljan u Majamiju. Nismo još učinili nešto veliko i sigurno niko od nas nije igrao za to da samo osvojimo Istočnu konferenciju. Igramo da osvojimo titulu", poručio je Batler.