Novak Djoković

Jokić veliča Novaka u šampionskoj noći: Ne mogu da se poredim sa njim, on je idol deci u Srbiji!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.05.2023 09:34
Jokić veliča Novaka u šampionskoj noći: Ne mogu da se poredim sa njim, on je idol deci u Srbiji! MN Press

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkerse u četvrtoj utakmici finala Zapada i sa 4:0 u seriji, obezbedili plasman u veliko finale NBA lige.

Kao i po običaju, blistao je srpski centar Nikola Jokić, koji je pored osmog tripl-dabl učinka u sezoni, došao do još jednog dostignuća, a to je osvajanje MVP trofeja "Medžik Džonson", namenjen najkorisnijem igraču serije.

Posle utakmice Nikola Jokić govorio je o velikom dostignuću Nagetsa, gde je u prvi plan istakao učinak svojih saigrača, da bi na konferenciji za medije dobio interesantno pitanje o Novaku Đokoviću.

Budući da je Rolan Garos odmah "iza ćoška" novinare je zanimalo da li se kojim slučajem čuo sa srpskim teniserom pred početak Otvorenog prvenstva Francuske.

"Ne, iskreno, nemam njegov broj", rekao je Jokić i dodao: "On je momak koji predstavlja Srbiju na znatno većoj sceni, on je ambasador Srbije. Idol je deci u Srbiji, ne samo na terenu, već i van njega, zbog svega šta njegova fondacija radi."

Novak Đoković je čovek na koga se možete ugledati...

"Želeo sam da budem kao on. Novak je definitivno čovek na kojeg se možete ugledati. On radi sjajan posao za decu, za Srbiju... ne mogu da se poredim sa njim", jasan je bio košarkaš Denvera.