NBA

Džimi Batler puca od samopouzdanja: Nije nas briga šta ko misli, naravno da smo očekivali da dođemo do finala!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.05.2023 11:23
Džimi Batler puca od samopouzdanja: Nije nas briga šta ko misli, naravno da smo očekivali da dođemo do finala! Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee, File

Iako je već svima dobro poznata forma Majamija, malo ko je očekivao tako "lagan" brejk Hita u Bostonu, gde je ekipa sa Floride slavila 123:116 i povela 1:0 u finalu Istočne konferencije protiv Siksersa.

Majami je dobio mesto u doigravanju kroz plej-in turnir i kao ekipa koja je počela plej-of sa osme pozicije, malo ko je očekivao da će tim Erika Spolstre ponovo stići do ove faze takmičenja. Međutim, "iks faktor" u drugom delu sezone bio je Džimi Batler, koji je na konferenciji za medije posle utakmice sa Bostonom ponovio da ga rezultati njegovog tima u plej-ofu nimalo ne iznenađuju.

"Naravno da sam mislio da je moguće da dođemo do finala. Naravno da smo svi mislili. A najbolje od svega je što nas i dalje nije briga šta iko od vas misli. Nije nas briga da li mislite da li ćemo da pobedimo, nikada nije i nikada neće", rekao je Batler i dodao:

 

 

"Znamo kakvu grupu momaka imamo u svlačionici i koliko samopouzdanja svakom od nas daje trener Erik Spoelstra, kao i Pet Rajli. Naš krug je mali, ali u njemu ima toliko ljubavi. Dajemo toliko samopouzdanja jedni drugima i igramo košarku na pravi način, znajući da uvek imamo šansu", dodao je Batler.

Serija se igra na četiri pobede, a naredni meč je na programu za dva dana u Bostonu.